Selecteer pagina

VOERTUIGEN EXCLUSIEF BTW!

Bekijk hier het uitgebreide aanbod voertuigen exclusief BTW

FERRARI 599 599 XX Evoluzione

Verkocht
WM-C3-34
2.000 KM
01 - 2010
Benzine
Coupe 2 drs
Semi-automaat
APK tot
n.v.t.
Kleur
Rood , Rosso Corsa
Motorinhoud
5999 cc
Vermogen
551 KW / 750 PK
Gewicht
1493 Kg
Milieulabel
Wegenbelasting
€ 246 p/kw info
Garantie
Geen aanvullende garantie
DEALER ONDERHOUDEN

Over deze FERRARI 599

Op zoek naar de meeste bijzondere Ferrari? Zoek niet verder. Dit is de ultieme Ferrari op gebied van prestaties en technologische innovatie: de adembenemende Ferrari 599XX Evoluzione - een zeldzame en exclusieve racewagen die Ferrari's expertise vertegenwoordigt. Als een van de meest geavanceerde en krachtige auto's die ooit zijn gebouwd, belichaamt de 599XX Evoluzione de grenzen van wat mogelijk is op het gebied van snelheid, aerodynamica en technische perfectie.

De Ferrari 599XX Evoluzione is gebaseerd op de legendarische Ferrari 599 GTB Fiorano, maar is geüpgraded naar een niveau van prestaties dat zijn concurrenten ver achter zich laat. Onder de motorkap bevindt zich een krachtige 6.0-liter V12-motor die meer dan 750 pk levert, waardoor de auto in staat is om duizelingwekkende snelheden te bereiken en indrukwekkende rondetijden neer te zetten op het circuit.

Wat de Ferrari 599XX Evoluzione zo uniek maakt, is zijn status als een exclusief track-only model dat is ontworpen voor gebruik op het circuit. Met zijn geavanceerde aerodynamica, koolstofvezel carrosserie en race-spec onderstel, biedt de 599XX Evoluzione een ongeëvenaarde rijervaring die alleen voor de meest veeleisende coureurs is weggelegd. Van deze track-only Ferrari 599XX Evoluzione zijn slechts 29 stuks gebouwd, en waren alleen te koop voor een zeer select groepje Ferrari bezitters.

Naast zijn indrukwekkende prestaties is de Ferrari 599XX Evoluzione ook een symbool van technologische innovatie. Met zijn geavanceerde ECU-software, actieve aerodynamica en adaptieve ophangingssysteem, vertegenwoordigt de 599XX Evoluzione het toppunt van engineering en ontwerp dat Ferrari te bieden had.

Als Ferrari specialist in Enschede bieden wij niet alleen de exclusieve Ferrari 599XX Evoluzione aan, maar ook een uitgebreide selectie van andere luxe auto's. Bent u op zoek naar een hypercar in Enschede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw droomauto. Met onze uitstekende service zorgen we ervoor dat uw koopervaring vlekkeloos en plezierig verloopt. 

Aarzel niet langer en ontdek vandaag nog de Ferrari 599XX Evoluzione en ons volledige assortiment luxe auto's bij Wiggers Mastercars in Enschede. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een bezoek aan onze showroom. Wij helpen u graag verder!

Op zoek naar een vergelijkbaar model? Wij hebben toegang tot een wereldwijd uitgebreid netwerk en kunnen hierdoor altijd snel de auto vinden die perfect aansluit bij uw wensen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Bezoek onze website voor meer foto's en unieke 360 graden weergave van deze prachtige auto.
Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u ons bereiken op 053-4319100 (Telefoon en WhatsApp) of mailen naar: info@wiggersmastercars.nl.


Opties & Extra's


Meer opties & extra's >>

Opties & Extra's

Opties

  • 100% Dealeronderhouden

Dit voertuig wordt aangeboden door:
Wiggers Mastercars B.V.

BEKIJK DE ORIGINELE ADVERTENTIE

Bel ons

Geld lenen kost geld Geld lenen kost geld
24

Bel me terug

Offerte / Taxatie aanvragen

Ja, ik wil een auto inruilen

Proefrit aanvragen

Neem contact op

Lease aanvraag

Deel dit voertuig: Deel op linkedIn Mail een kennis
Powered by: Autosoft - Disclaimer

Het grootste aanbod voertuigen