Selecteer pagina

VOERTUIGEN EXCLUSIEF BTW!

Bekijk hier het uitgebreide aanbod voertuigen exclusief BTW

HYUNDAI IONIQ 5 Lounge 77 kWh Leder Navigatie 360 graden camera St

€ 50.950,- Excl. BTW
Z-575-LD
2.952 KM
01 - 2024
Electro
Overige
Automaat
APK tot
23-05-2028
Kleur
Zwart , ZWART
Motorinhoud
0 cc
Vermogen
157 KW / 214 PK
Gewicht
1910 Kg
Milieulabel
Energielabel A
Wegenbelasting
Geen wegenbelasting
Garantie
aanvullende garantie in overleg mogelijk

Over deze HYUNDAI IONIQ 5

Bent u op zoek naar een moderne en milieuvriendelijke SUV? Autogroep Twente Enschede heeft de perfecte oplossing voor u: de Hyundai IONIQ 5 Lounge 77 kWh uit 2024. Deze prachtige elektrische auto is niet alleen goed voor het milieu, maar biedt ook nog eens alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen.

Deze zwarte Hyundai IONIQ 5 Lounge is voorzien van een krachtige elektromotor met een vermogen van maar liefst 214 PK. Met een kilometerstand van slechts 2952 kilometer is deze auto zo goed als nieuw. Met 5 deuren en een ruime carrosserie is er voldoende plek voor het hele gezin en al hun bagage. De metallic lak zorgt voor een luxe uitstraling die perfect past bij het moderne design van de auto.

Geniet van extra comfort tijdens het rijden met opties zoals een verwarmd stuurwiel en elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels. Blijf altijd verbonden met Apple Carplay en Android Auto, waarmee u gemakkelijk uw smartphone kunt koppelen aan het infotainmentsysteem van de auto. Het lederen stuurwiel geeft een luxe uitstraling aan het interieur, terwijl de elektrisch verstelbare passagiersstoel met geheugen ervoor zorgt dat iedereen comfortabel zit, ongeacht de rit.

Deze Hyundai IONIQ 5 Lounge combineert duurzaamheid met luxe en comfort op een unieke manier. Of u nu lange afstanden rijdt of gewoon van A naar B wilt, deze elektrische SUV biedt alles wat u nodig heeft. Neem contact op met Autogroep Twente Enschede en ervaar zelf het rijplezier en de luxe van deze geweldige auto. Wacht niet langer en maak een proefrit in de Hyundai IONIQ 5 Lounge 77 kWh, een auto die u niet teleur zal stellen.

Eerste toelating: 23-05-2024


Opties & Extra's


Meer opties & extra's >>

Opties & Extra's

Opties

    Dit voertuig wordt aangeboden door:
    InnoLease

    BEKIJK DE ORIGINELE ADVERTENTIE

    Bel ons

    Geld lenen kost geld Geld lenen kost geld
    50

    Bel me terug

    Offerte / Taxatie aanvragen

    Ja, ik wil een auto inruilen

    Proefrit aanvragen

    Neem contact op

    Lease aanvraag

    Deel dit voertuig: Deel op linkedIn Mail een kennis
    Powered by: Autosoft - Disclaimer

    Het grootste aanbod voertuigen