Selecteer pagina

VOERTUIGEN EXCLUSIEF BTW!

Bekijk hier het uitgebreide aanbod voertuigen exclusief BTW

HYUNDAI KONA 1.0 T-GDI Comfort Navigatie Camera Stoelverwarming Cruis

€ 16.450,- Excl. BTW
H-380-JH
55.221 KM
01 - 2020
Benzine
Overige
Handgeschakeld
APK tot
12-02-2026
Kleur
Zwart , ZWART
Motorinhoud
998 cc
Vermogen
88 KW / 120 PK
Gewicht
1198 Kg
Milieulabel
Energielabel C Euro 6
Wegenbelasting
€ 168 p/kw info
Garantie
aanvullende garantie in overleg mogelijk

Over deze HYUNDAI KONA

Ben je op zoek naar een sportieve en stijlvolle SUV die rijplezier combineert met comfort? Dan is de Hyundai Kona 1.0 T-GDI Comfort uit 2020 misschien wel de perfecte keuze voor jou! Deze fraaie auto wordt aangedreven door een krachtige benzine motor met een vermogen van 120 PK, waardoor je altijd vlot en soepel op weg kunt. Met een kilometerstand van 55222 is deze auto nog zo goed als nieuw.

De zwarte kleur van deze Hyundai Kona zorgt voor een tijdloze uitstraling die perfect past bij zowel een zakelijke als een sportieve levensstijl. De metallic lak geeft de auto een extra luxe uitstraling en zorgt ervoor dat deze SUV echt in het oog springt. Dankzij de 5 deuren is instappen en uitstappen eenvoudig, zowel voor de bestuurder als voor de passagiers.

De Hyundai Kona 1.0 T-GDI Comfort is niet alleen stijlvol en krachtig, maar ook veilig. Met zij airbags voor en hoofd airbags achter ben je altijd goed beschermd in het geval van een ongeluk. Daarnaast zorgt de centrale vergrendeling met afstandsbediening ervoor dat je de auto gemakkelijk kunt vergrendelen, waar je ook bent. En met de achteruitrijcamera parkeer je moeiteloos in iedere krappe parkeerplek.

Het lederen stuurwiel geeft het interieur van de Hyundai Kona een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat je altijd comfortabel achter het stuur zit. Of je nu lange afstanden rijdt of gewoon even boodschappen gaat doen, met dit stuurwiel ben je altijd verzekerd van een comfortabele rijervaring.

Wil jij genieten van het rijplezier en comfort van de Hyundai Kona 1.0 T-GDI Comfort uit 2020? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een proefrit. Ontdek zelf alle luxe en veiligheidsopties die deze stijlvolle SUV te bieden heeft en ervaar het zelf achter het stuur. Autogroep Twente Enschede staat voor je klaar om je meer te vertellen over deze prachtige Hyundai Kona.

Eerste toelating: 27-02-2020


Opties & Extra's


Meer opties & extra's >>

Opties & Extra's

Opties

    Dit voertuig wordt aangeboden door:
    InnoLease

    BEKIJK DE ORIGINELE ADVERTENTIE

    Bel ons

    Geld lenen kost geld Geld lenen kost geld
    40

    Bel me terug

    Offerte / Taxatie aanvragen

    Ja, ik wil een auto inruilen

    Proefrit aanvragen

    Neem contact op

    Lease aanvraag

    Deel dit voertuig: Deel op linkedIn Mail een kennis
    Powered by: Autosoft - Disclaimer

    Het grootste aanbod voertuigen