Selecteer pagina

VOERTUIGEN EXCLUSIEF BTW!

Bekijk hier het uitgebreide aanbod voertuigen exclusief BTW

HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI HEV Prem

€ 35.900,- Excl. BTW
N-634-ZP
35.263 KM
01 - 2022
Electro
Overige
Automaat
APK tot
21-01-2026
Kleur
Blauw , BLAUW
Motorinhoud
1598 cc
Vermogen
195 KW / 265 PK
Gewicht
1539 Kg
Milieulabel
Energielabel A Euro 6
Wegenbelasting
€ 0 p/kw info
Garantie
aanvullende garantie in overleg mogelijk

Over deze HYUNDAI TUCSON

Accu snelladen: ja

Op zoek naar een ruime en krachtige SUV die ook nog eens zuinig is in het verbruik? Kom dan eens kijken naar de Hyundai Tucson 1.6 T-GDI HEV Prem uit 2022. Deze hybride benzine auto met blauwe metallic lak is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een indrukwekkend vermogen van 265 PK. Met slechts 35263 kilometer op de teller, biedt deze SUV nog vele jaren rijplezier.

Stap in en geniet van het geluidssysteem van topkwaliteit uitgevoerd in premium audio-installatie. Met Apple Carplay/Android Auto integratie kunt u eenvoudig uw favoriete muziek streamen en handsfree bellen. De adaptieve cruise control met Stop&Go functie zorgt voor een relaxte rijervaring, waarbij u altijd de juiste afstand tot uw voorganger houdt.

Luister naar uw favoriete radiostations met de DAB digitale radio, waarbij u geniet van kraakheldere ontvangst. De kunstlederen bekleding van de stoelen geeft een luxe uitstraling en is tevens makkelijk schoon te houden. Parkeer moeiteloos in elke situatie dankzij de rondomzicht camera, die een duidelijk beeld geeft van uw directe omgeving.

De Hyundai Tucson 1.6 T-GDI HEV Prem combineert de nieuwste technologieën met een stijlvol design en veel comfort. Met voldoende ruimte voor passagiers en bagage is deze SUV ideaal voor gezinsuitstapjes of lange ritten. Of u nu in de stad rijdt of over de snelweg, met de Hyundai Tucson bent u altijd verzekerd van een prettige rijervaring.

De getoonde prijs is inclusief: tenaamstelling, geldige APK en technische controle.

Wij bieden de auto tevens aan met afleverpakket, meerprijs €895. Dit pakket bevat:
nieuwe APK, onderhoudsbeurt, één jaar mobiliteitsgarantie met 24 uur per dag pechhulp voor zowel thuis als in heel Europa, 12 maanden BOVAG garantie / resterende fabrieksgarantie en een professionele reinigingsbeurt voor het interieur en exterieur.

Inruilen van uw huidige auto is uiteraard bespreekbaar en het is mogelijk om de auto tegen gunstige voorwaarden in termijnen te betalen.

Wij bieden u de mogelijkheid om de auto te verzekeren waarbij u profiteert van een zeer gunstig tarief met daarbij vele voordelen, zoals géén eigen risico, zelfs niet bij ruitschade. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Bij onderhoud of reparatie staat er bij Autogroep Twente altijd een gratis leenauto ter beschikking.

Wijzigingen, zet- en typefouten voorbehouden.

Neem vandaag nog contact op met Autogroep Twente Hengelo om een proefrit te plannen en zelf te ervaren wat de Hyundai Tucson 1.6 T-GDI HEV Prem te bieden heeft. Met professioneel advies en uitstekende service staat ons team voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale auto. Wacht niet langer en ontdek de voordelen van deze hybride SUV!

Eerste toelating: 21-01-2022


Opties & Extra's


Meer opties & extra's >>

Opties & Extra's

Opties

    Dit voertuig wordt aangeboden door:
    InnoLease

    BEKIJK DE ORIGINELE ADVERTENTIE

    Bel ons

    Geld lenen kost geld Geld lenen kost geld
    50

    Bel me terug

    Offerte / Taxatie aanvragen

    Ja, ik wil een auto inruilen

    Proefrit aanvragen

    Neem contact op

    Lease aanvraag

    Deel dit voertuig: Deel op linkedIn Mail een kennis
    Powered by: Autosoft - Disclaimer

    Het grootste aanbod voertuigen