Selecteer pagina

VOERTUIGEN EXCLUSIEF BTW!

Bekijk hier het uitgebreide aanbod voertuigen exclusief BTW

HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI PHEV Comfort Trekhaak DAB Navigatie Camera

€ 32.750,- Excl. BTW
L-794-LX
81.812 KM
01 - 2021
Electro
Overige
Automaat
APK tot
24-06-2025
Kleur
Grijs , GRIJS
Motorinhoud
1598 cc
Vermogen
195 KW / 265 PK
Gewicht
1793 Kg
Milieulabel
Energielabel A Euro 6
Wegenbelasting
€ 0 p/kw info
Garantie
aanvullende garantie in overleg mogelijk

Over deze HYUNDAI TUCSON

Accu laden: Type 2, 3-fasen
Accu snelladen: ja

De Hyundai Tucson 1.6 T-GDI PHEV Comfort die wij aanbieden is een prachtige hybride SUV in de kleur grijs. Deze krachtige auto beschikt over een vermogen van 265 PK en heeft een CC van 1598. Met een kilometerstand van 81812 is deze auto nog in uitstekende staat en klaar om de weg op te gaan.

Een van de handige opties die deze Hyundai Tucson te bieden heeft, is de achteruitrijcamera. Hiermee kunt u gemakkelijk en veilig inparkeren en manoeuvreren. Daarnaast is de auto voorzien van Apple Carplay/Android Auto, waardoor u eenvoudig verbinding kunt maken met uw smartphone en gebruik kunt maken van handige apps en functies.

Met de automatische airconditioning zorgt u altijd voor een aangename temperatuur in de auto. De adaptieve cruise control met Stop&Go functie zorgt ervoor dat u comfortabel en veilig kunt rijden, terwijl de DAB-radio u voorziet van kraakhelder geluid en talloze zenders om uit te kiezen.

Deze Hyundai Tucson is uitgerust met lichtmetalen velgen van 19 inch die niet alleen zorgen voor een stoere uitstraling, maar ook bijdragen aan een soepele en comfortabele rijervaring. Het navigatiesysteem met full map functie helpt u om altijd de juiste route te vinden, terwijl de oplaadmogelijkheid ervoor zorgt dat u de hybride motor eenvoudig kunt laden.

De getoonde prijs is inclusief: tenaamstelling, geldige APK en technische controle.

Wij bieden de auto tevens aan met afleverpakket, meerprijs €895. Dit pakket bevat:
nieuwe APK, onderhoudsbeurt, één jaar mobiliteitsgarantie met 24 uur per dag pechhulp voor zowel thuis als in heel Europa, 12 maanden BOVAG garantie en een professionele reinigingsbeurt voor het interieur en exterieur.

Inruilen van uw huidige auto is uiteraard bespreekbaar en het is mogelijk om de auto tegen gunstige voorwaarden in termijnen te betalen.

Wij bieden u de mogelijkheid om de auto te verzekeren waarbij u profiteert van een zeer gunstig tarief met daarbij vele voordelen, zoals géén eigen risico, zelfs niet bij ruitschade. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Bij onderhoud of reparatie staat er bij Autogroep Twente altijd een gratis leenauto ter beschikking.

Wijzigingen, zet- en typefouten voorbehouden.

Dankzij de rijstrooksensor met correctie en de parkeersensoren voor en achter wordt rijden met deze Hyundai Tucson een plezierige ervaring. U bent altijd goed geïnformeerd en kunt met vertrouwen de weg op.

Kom langs bij Autogroep Twente Hengelo om deze Hyundai Tucson 1.6 T-GDI PHEV Comfort met al zijn handige opties zelf te ervaren. Neem contact met ons op via 074-2424400 en plan een proefrit.

Eerste toelating: 24-06-2021


Opties & Extra's


Meer opties & extra's >>

Opties & Extra's

Opties

    Dit voertuig wordt aangeboden door:
    InnoLease

    BEKIJK DE ORIGINELE ADVERTENTIE

    Bel ons

    Geld lenen kost geld Geld lenen kost geld
    49

    Bel me terug

    Offerte / Taxatie aanvragen

    Ja, ik wil een auto inruilen

    Proefrit aanvragen

    Neem contact op

    Lease aanvraag

    Deel dit voertuig: Deel op linkedIn Mail een kennis
    Powered by: Autosoft - Disclaimer

    Het grootste aanbod voertuigen