Selecteer pagina

VOERTUIGEN EXCLUSIEF BTW!

Bekijk hier het uitgebreide aanbod voertuigen exclusief BTW

SUZUKI SX4 S-CROSS 1.0 Boosterjet Select Automaat Cruise control AIrco

€ 19.750,- Excl. BTW
G-597-TZ
45.597 KM
01 - 2019
Benzine
Overige
Automaat
APK tot
09-05-2025
Kleur
Blauw , BLAUW
Motorinhoud
998 cc
Vermogen
82 KW / 112 PK
Gewicht
1135 Kg
Milieulabel
Energielabel D Euro 6
Wegenbelasting
€ 142 p/kw info
Garantie
aanvullende garantie in overleg mogelijk

Over deze SUZUKI SX4 S-CROSS

De Suzuki S-Cross 1.0 Boosterjet Select Automaat uit 2019 is een indrukwekkende SUV die zowel stijlvol als functioneel is. Met zijn blauwe kleur en metallic lak springt deze auto direct in het oog. De krachtige 112 PK benzine motor zorgt voor een soepele en dynamische rijervaring, terwijl de automatische transmissie het schakelen moeiteloos maakt.

Een van de handige opties die deze Suzuki S-Cross te bieden heeft, is de Bluetooth connectiviteit. Hiermee kun je eenvoudig je telefoon koppelen en handsfree bellen of je favoriete muziek afspelen terwijl je onderweg bent. Daarnaast is het stuurwiel multifunctioneel, waardoor je belangrijke functies zoals het volume van de muziek of de cruise control gemakkelijk kunt bedienen zonder je handen van het stuur te hoeven halen.

Voor extra laadruimte of het vervoer van grotere items is de achterbank in delen neerklapbaar. Dit maakt het mogelijk om de kofferbak optimaal te benutten voor al je bagage. De LED dagrijverlichting zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar draagt ook bij aan een betere zichtbaarheid op de weg, vooral overdag.

De cruise control van deze Suzuki S-Cross is een functie die het rijden op lange afstanden comfortabeler maakt. Met de cruise control ingesteld op een constante snelheid hoef je minder op het gaspedaal te letten en kun je meer ontspannen rijden. Dit is vooral handig tijdens lange ritten op de snelweg of wanneer je in druk verkeer terechtkomt.

Kortom, de Suzuki S-Cross 1.0 Boosterjet Select Automaat is een veelzijdige en betrouwbare SUV die beschikt over handige opties zoals Bluetooth connectiviteit, multifunctioneel stuurwiel, neerklapbare achterbank, LED dagrijverlichting en cruise control. Deze eigenschappen maken deze auto ideaal voor dagelijks gebruik en lange reizen. Wil je meer weten over deze auto of een proefrit maken? Neem dan contact op met Autogroep Twente Enschede op 053-4754555.

Eerste toelating: 15-02-2021


Opties & Extra's


Meer opties & extra's >>

Opties & Extra's

Opties

    Dit voertuig wordt aangeboden door:
    InnoLease

    BEKIJK DE ORIGINELE ADVERTENTIE

    Bel ons

    Geld lenen kost geld Geld lenen kost geld
    38

    Bel me terug

    Offerte / Taxatie aanvragen

    Ja, ik wil een auto inruilen

    Proefrit aanvragen

    Neem contact op

    Lease aanvraag

    Deel dit voertuig: Deel op linkedIn Mail een kennis
    Powered by: Autosoft - Disclaimer

    Het grootste aanbod voertuigen