Selecteer pagina

VOERTUIGEN EXCLUSIEF BTW!

Bekijk hier het uitgebreide aanbod voertuigen exclusief BTW

VOLKSWAGEN TIGUAN 1.4 TSI ACT ComfortLine Business R-Line Navigatie Elektris

€ 28.450,- Excl. BTW
L-754-RT
82.102 KM
01 - 2018
Benzine
Overige
Automaat
APK tot
07-06-2026
Kleur
Wit , WIT
Motorinhoud
1395 cc
Vermogen
110 KW / 150 PK
Gewicht
1398 Kg
Milieulabel
Energielabel D Euro 6
Wegenbelasting
€ 220 p/kw info
Garantie
aanvullende garantie in overleg mogelijk

Over deze VOLKSWAGEN TIGUAN

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige SUV van hoogwaardige kwaliteit? Dan is deze Volkswagen Tiguan 1.4 TSI ACT ComfortLine Business uit 2018 zeker het overwegen waard. Met een brandstofsoort van benzine en een vermogen van maar liefst 150 PK biedt deze auto een geweldige rijervaring. Met een kilometerstand van 82102 op de teller is deze Tiguan nog in topconditie en klaar voor vele avonturen op de weg.

Deze prachtige witte SUV valt niet alleen op door zijn elegante uitstraling, maar is ook voorzien van tal van handige en veilige opties. Zo beschikt de auto over een R-Line exterieur, wat zorgt voor een sportieve look en extra comfort tijdens het rijden. Ook is de Volkswagen uitgerust met Autonomous Emergency Braking om de veiligheid van zowel de bestuurder als de passagiers te waarborgen in noodsituaties.

Daarnaast beschikt deze Tiguan over een start/stop systeem, waardoor je brandstof bespaart en het milieu ontziet door de motor automatisch uit te schakelen wanneer je stilstaat. De passagiersairbag zorgt voor extra bescherming bij een eventuele aanrijding, en met de smartphone integratie kun je gemakkelijk jouw mobiele telefoon verbinden met het entertainmentsysteem van de auto.

Met vijf deuren biedt deze SUV voldoende ruimte en flexibiliteit voor al jouw dagelijkse ritten en avontuurlijke reizen. Of je nu met familie of vrienden op pad gaat, de Volkswagen Tiguan staat garant voor comfort en luxe onderweg.

Wil je meer weten over deze Volkswagen Tiguan 1.4 TSI ACT ComfortLine Business uit 2018 met R-Line exterieur, Autonomous Emergency Braking, start/stop systeem, passagiersairbag en smartphone integratie? Neem dan snel contact met ons op en plan een bezichtiging of een proefrit. Deze auto is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar stijl, kracht en veiligheid gecombineerd in één voertuig. Autogroep Twente Enschede helpt je graag verder!

Eerste toelating: 17-07-2021


Opties & Extra's


Meer opties & extra's >>

Opties & Extra's

Opties

    Dit voertuig wordt aangeboden door:
    InnoLease

    BEKIJK DE ORIGINELE ADVERTENTIE

    Bel ons

    Geld lenen kost geld Geld lenen kost geld
    49

    Bel me terug

    Offerte / Taxatie aanvragen

    Ja, ik wil een auto inruilen

    Proefrit aanvragen

    Neem contact op

    Lease aanvraag

    Deel dit voertuig: Deel op linkedIn Mail een kennis
    Powered by: Autosoft - Disclaimer

    Het grootste aanbod voertuigen